Cokx Ponambient

A médiák királya!

Vegyszermentes tisztítószerek

Tisztítószereink nagyrésze manapság valamiféle egészségkárosító vegyszer felhasználásával készül a fertőtlenítő hatás fokozása érdekében. Ezek a vegyszerek sokszor allergén anyagokat, vagy különböző egészségre káros melléktermékeket tartalmaznak, melyek hosszútávon tartós egészségromláshoz is vezethetnek. Az elvi probléma azzal van, hogy kis mennyiségben felhasználva ezek a vegyszerek semmilyen jelentősebb egészségromláshoz nem vezetnek, azonban hosszabb távon légúti megbetegedésekhez, vagy akár bőrirritációhoz is vezethetnek. A cél tehát vegyszermentes tisztítószerek használata.

Napjainkban egyre nagyobb problémát jelent, hogy a különböző tisztítószerekben felhasznált vegyszerek sokszor egészségkárosító hatásúak. Azt a feladatot viszont, amit elvárnánk tőlük nem feltétlenül képesek maradéktalanul végrehajtani. A probléma kettős természetű. A sok vegyszer, mely a tisztítószerekben megtalálható sokszor sokféle allergént tartalmaz, mely heves reakciókat válthat ki egy érzékenyebb emberből. A másik probléma pedig az, hogy a fertőtlenítő hatásuk nem feltétlenül olyan magas fokú, mint azt elképzelnénk.

A megoldás olyan természetes fertőtlenítő hatású szerek használata, mely nem csak egészségünkre gyakorol áldásos hatást, de kíméletlenül számol le baktériumokkal, vírusokkal és gombával. A COVID-19 margóján az egész magyar nemzet megtanulhatta mennyire fontos is a megfelelő védekezés, vagy megelőző intézkedés foganatosítása egy-egy vírushelyzet esetén.

A szennyeződéseket tehát nem csak eltávolítani kell, hanem meg is kell előzni a fertőzések elterjedését.

Vegyszermentes tisztítószereink között leginkább a Grape Vital termékcsalád termékeit ajánljuk figyelmébe, melyek természetes grapefruitmag kivonatot használnak, melyet a grapefruit mag sűrítményéből préselt olajból vonnak ki, és bázis anyagokkal katalizálják annak fertőtlenítő hatását. Az ilyen bázis anyagok például az L-aszkorbinsav, mely nagyban fokozza a fertőtlenítő hatást.

Vegyszermentes tisztítószereit ráadásul jutányos áron rendelheti meg webáruházunkból és pár napon belül kiszállításra is kerülnek otthonába.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kattintson ide, és ismerje meg online katalógusunkat, melyben vegyszermentes tisztítószerek széles választéka várja Önt.