Cokx Ponambient

A médiák királya!

Kérdések-válaszok a személyi kölcsönről

Pénzre van szüksége? A személyi hitel sokat segíthet, ezért összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.

 

Mik a személyi kölcsön előnyei?
A személyi hitel részben azért népszerű, mert szabadon felhasználható, és az igényléshez nem kérnek fedezetet. Gyorsan és kezes nélkül kérhető, ráadásul kedvezőek a feltételei. A tervezést segíti, hogy a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

 

Tényleg szabadon felhasználható?

A személyi kölcsön elköltésének valóban nincsenek korlátai. Ezért aztán változatosak a lehetőségek. Sokan autóvásárlásra fordítják az összeget, hiszen a több millió forintból már nagyon jó személygépkocsit is vásárolhatnak. Mások lakásfelújításra költik, mert beruházásként tekintenek rá. A felhasznált összeg az alacsonyabb rezsiköltséggel vagy a kényelmesebb élettérrel visszahozza az árát.

 

Mekkora összeget igényelhetek?

Akár 10 millió forint személyi kölcsön is igényelhető. A futamidő a tervektől függően nyolc év lehet.

 

Hogyan tájékozódhatok a hitelről?

Már hosszú ideje nem muszáj személyesen, bankfiókban informálódni, hiszen például a honlapokon található személyi kölcsön kalkulátorok is segítenek tájékozódni. A hitelkalkulációnak köszönhetően nagyjából képbe kerülhetünk, hogy a szükséges összeget mennyi idő alatt és milyen költséggel kell visszafizetnünk.

 

Ez az első lépés?

A személyi hitel kalkulátorral végzett számolást adott esetben tekinthetjük a hiteligénylés első lépésének. Ugyanakkor semmire sem kötelez. Amennyiben viszont a banki hitel kalkulátorban kapott konstrukció érdekli, akár visszahívást is kérhet a pénzintézettől, de akár online is elindíthatja a hiteligénylést.