Cokx Ponambient

A médiák királya!

Gree fűtésre optimalizált klíma

A legtöbb klíma-szkeptikus ember, aki önszántából dönt úgy, hogy átvészeli klíma nélkül a nyári kánikulát egy roppant fontos érveléssel él, amikor klíma vásárlásról esik szó. Azt mondják ugyanis, hogy a klímát csupán a nyári melegben használják, akkor is magas a fogyasztása, egyáltalán nem gazdaságos és még környezetkárosító hatású is. Ezt a tévhitet célzott megcáfolni a Gree fűtésre optimalizált klíma.

Emellett, ha még a szükség rá is vinné őket arra, hogy klímát vásároljanak mindig ugyanazonba a kérdésekbe szaladnak bele.

CSAK EGY NYÁRÉRT VEGYEM MEG?

TÉNYLEG MEGÉRI EZ NEKEM?

NEM LEHET, HOGY A GATYÁM IS RÁMEGY MAJD?

Cikkünkben ezt a három kérdést szeretnénk megválaszolni egy igazán minőségi, ám méltatlanul alul hype-olt készülék bemutatásával, mely sokkal többet tud, mint amit elsőre kinéznénk belőle.

Egy klíma ma már nem csak hűt, hanem fűt is. Közülük számos klíma képes ráadásképpen nagyon magas hőmérsékletben és extrémen alacsony hőmérsékletben is kimagasló sikerrel hűteni/fűteni. Vannak klímák melyek egészen mínusz harminc celziusz fokos hőmérsékletben sem fagynak le, és képesek megfelelően fűteni, ráadásul inverteresek, így a fenntartásuk negyven százalékkal gazdaságosabb, mint társaik fenntartása esetében.

Azt a kérdést tehát, hogy csupán egy nyárért veszünk-e klímát egyértelmű nemmel kell megválaszolnunk. Amellett természetesen, hogy a klíma tisztítása mellett, még akkor is több nyárra szól a használat, ha készülékünk „téli álmot alszik”. Ezzel ellentétben azonban a Gree termékcsalád valamennyi készüléke is fűtésre optimalizált.

A Gree fűtésre optimalizált klímái ráadásul nagyrészt inverteresek, mely azt is jelenti, hogy a beépített inverter szabályozza a készülék áramellátásának feszültéségét, ezzel biztosítva, hogy egy igazi, intelligens klímánk legyen. Ez nem csupán a hatásfokban jelenik meg, hiszen egy egyenletes fűtés mellett, akár a legnagyobb téli hidegben is az inverter szabályozza a kompresszor fordulatszámát, így akár nagyívű energiatakarékosságot is alkalmazva, valamint nem kevés pénzt megspórolva.

A harmadik kérdésre a válasz gyakorlatilag az első kérdésünkben került megválaszolásra. A Gree klímák amellett, hogy roppant hatékonyak meglehetősen gazdaságosak is, és kifejezetten jó hatásfokkal dolgoznak. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kattintson ide bővebb információért!