Fesztivál és szerviz

Cökxpôn Ambient Fesztivál


Évente több alkalommal is megrendezésre kerül a Cökxpôn Ambient Fesztivál, ami a közösség összművészeti, multimédiás rendezvénye. Eddigi befogadó helyszínei a Trafó Kortárs Művészetek Háza, a Sziget Fesztivál (saját helyszínnel: Cökxpôn Ambient Sátorkert), a Fonó Budai Zeneház, a Bárka Színház a Gödör Kulturális Központ, a Millenáris Park, az Almássy Téri Szabadidő Központ és saját kávézó, klub központja a Cökxpôn Café Theater.

A Társaság az úgynevezett chill-szobák nyomdokait követve létrehoz egy fiktív teret, ahol zene, színház, tánc, képzőművészet, látvány és környezet együtt van jelen, hogy ne pusztán egy előadás szülessen, hanem közösségi-spirituális élményt nyújtsanak a résztvevőknek és a befogadóknak, így hatva testünkre, lelkünkre, szellemünkre.

"...A Fonó Budai Zeneházat ma estére meseországgá varázsolják, ahol mindenki megszabadulhat a külvilág nyomasztó terhétől, és kicsit átadhatja magát a nyugalomnak..." Magyar Hírlap 2001.04.06

Bővebb infó a filozófia és a media/írások oldalon található.


Cökxpôn Ambient Szervíz

 

A Cökxpon Ambient Társaság utazó szolgáltatásai, melyek külön és együtt is tetszõleges helyszínen és kombinációban igénybe vehetõk. A szervíz célja: országos és nemzetközi kapcsolatok építése és hosszú-távú közös együttmûködés kialakítása.

1, Kibérelhetõ külön az enteriőr (szõnyegek, párnák), beépítés nélkül.

2, Bátran ajánljuk a Cökxpon beépítő-gárda által - az igények szerint - a helyre specifikusan megtervezett és kivitelezett enteriõrt, a bérelhetõ "alapot" kibõvítve a Cökxpon egyedi designú textileivel, mécseseivel. Ilyenkor a dekoráció bérlése benne van a munkadíjban.

3, Megrendelhetõ külön a teázó, akár 20-féle filteres, 3-féle különleges fõzési recept alapján frissen elkészített teával, amely nagy látogatottság esetén, önköltségen üzemeltethetõ.

4, Megrendelhetõ programok: A háttérzenétõl a dj-ken át a zenekarokig - zenei program, kiállítás, vagy élõ vetítés, tánc és színházi programok, életmód, tánc, zenei tanfolyamok és elõadások.

Az így kivitelezett helyszín kiváló kiegészítõje a zenei, gasztronom, kulturális és környezetvédelmi programoknak, ill. zártkörû konferenciáknak, tréningeknek és civil rendezvényeknek, klub és fesztiválhelyszínekre.

Minden rendezvényre kell egy olyan hely, ahol a résztvevõk találkozhatnak egymással, és információt gyûjthetnek az adott programról, miközben eszmét cserélnek róla. A közönség közösségként mûködhet együtt úgy, hogy közben otthon érezheti magát egy keleties hangulatú, nyugodt és emberi léptékû környezetben...

Várjuk megrendelésedet a kontaktjaink bármelyikén!

Szigetfilm 2010