A hétköznapi közönyből megyek haza!

Kedvenc - Aug 21, '07 9:21 AM - for everyone
Category: Other


A hétköznapi közönyből megyek haza!
A hétvégén jártam egy helyen, az egyik barátom csábított el. „Megyünk a Borárosra!”, hát jó, egyből beszartam, amikor eszembe jutott, hogyan nézz ki ott a környék. „Sebaj, bízzunk Tamásban!” Három hányást és két szar kupacot átlépve, olyan helyre vetődtünk, ahol a napvégén letéphetem a nyakkendőmet, felcsavarhatom az ingem ujját, és egy-két gombbal is könnyebb lehetek, átcsöppentem abba a világba, ahol kikapcsolhatom az agyam! Relax, Stanby! Olyan, mint a reggeli csendet megtörő kotyogós kávéfőző hangja!
Hempergés, lazulás, zene, látvány és spontán pillanatok. „Van még húszas, rádobok!” Az én fejében is él egy olyan szórakozóhely, ami mindezt összefoglalja! Meggyőződésem, hogy több ilyen helyre van szükség, ahol a sok kortárs képzőművészből és zenészből kiáramló művészet egy pontban, családias környezetben ölt alakot. „Odamenjél, ahol szeretnek!” egy apró elv, amit én hajszolok!
Betoppanok, dobok egy hátast, párpercre szükségem van, amíg fel nem ocsúdtok abból az ámulatból, amitől felforr a vérem és kirázz a hideg. Kézzel festett befőttesüvegekben égő mécsesek világítják meg a baldahinos párnatengerben úszkáló testeket. Összevissza lépcsőzetesen elrendezett, jól megvetett box-ban folyok szét. Nézelődök, egyszerűen nem tudom, egyetlen helyen tartani a tekintetemet. Újabb és újabb kedves tárgyat veszek észre, megmagyarázhatatlanul emlékek törnek elő belőlem, a múltból és a gyermekkoromból, az érzések párosulnak egymással. „Hát nem ilyen, egy régen látott otthon!” Nekem nagyon bejön ez a rongyos, párnás, goás, fetrengő! Még nincs teljesen kész, de körbe visznek „Itt kell levenned a cipőd!”! Mezítlábas buli, csak azért, hogy az alkotási vágyaimat és szabadságomat még a cipő se szorítsa.
Na nem csöpögök tovább, minden fonalat elvágok. Már az első alkalom után, ez lett az én „KEDVENC” Alice Csodaországom!
8D.

http://dani108.multiply.com/reviews/item/2